Furnizor

DIGITAL CHINA NETWOKS LIMITED

Dcn_93


Digital China (DC) este un grup de companii de top din China, din domeniul IT. Grupul s-a format in anul 2000 printr-o separare de Lenovo Group. Incepand din 2001, compania este listata pe bursa (in Hong Kong stock Market). Aria de competenta a grupului Digital China cuprinde produse si servicii din gama IT&C: distributie de produse Business IT , integrare de sisteme, servicii IT si producator de switchuri. DC este cel mai mare integrator de servicii IT si distribuitor de produse IT in China, cel mai mare integrator de retele Ipv6.

Compania Digital China Network face parte din grupul Digital China si opereaza pe partea de networking/telecom. Pentru a-si asigura penetrarea pe cele mai exigente piete, DCN a acordat o importanta speciala standardelor de calitate si de mediu, precum si tendintelor tehnologiei, fiind certificata ISO14001, ISO9001/9002, IPv6 Phase II, EAL3, CE si ROHS.

Incepand cu luna aprilie 2011, RAL si Digital China Network au pus bazele unei noi colaborari de succes. RAL va distribui si promova pe piata romaneasca gama completa de Ethernet Switch a renumitului producator din China. Contextul unei piete telecom cu o concurenta din ce in ce mai acerba si nevoia crescuta de trafic din partea utilizatorilor (oportunitati pentru migrarea de la Fast Ethernet catre GigaEthernet si 10G), impun furnizorilor de servicii sa opereze retele din ce in ce mai fiabile si sigure.

RAL intrevede, astfel, oportunitatea promovarii pe piata romaneasca de profil a gamei de switchuri Ethernet a DCN, oferind solutii profesionale pentru retele fiabile, inteligente, ruland aplicatii in conditii de maxima securitate, toate acestea in conditii de raport excelent calitate/pret.

Portofoliul de produse DCN cuprinde:

  • gama completa de switchuri: switchuri modulare de mare densitate de porturi Giga Ethernet si 10GigaEthernet, cat si o mare varietate de switchuri compacte, Giga sau Fast Ethernet, Layer 3 si Layer 2, cu optiunea de alimentare PoE (Power over Ethernet);

  • routere;

  • solutii integrate de securitate;

  • solutii software de management al retelei.

Echipamentele pot fi integrate in cele mai complexe si strategice solutii, pentru diverse verticale industriale: educatie, guvern, ISP/carrier, banci, sanatate, sectorul militar, al energiei, industrial.