Furnizor

CTC UNION TECHNOLOGIES CO LTD

Solutie optima de transport

Solutiile CWDM sunt apreciate pentru abilitatea de a transmite printr-o singura fibra optica  mai multe semnale optice in acelasi timp,  permitand astfel, prin extinderea benzii de frecvente, folosirea acelorasi resurse fizice pentru transmiterea mai multor aplicatii rulabile concomitent.

Principiul de baza al tehnologiei CWDM este de a utiliza  transmiterea  diferitelor lungimi de unda  prin intermediul aceluiasi cablu optic, iar semnalele transmise sa fie multiplexate/demultiplexate cu ajutorul dispozitivelor optice specializate.

Gama de produse CTC include:

  • solutia economica  CWDM avand un numar minim de echipamente optice, nu include management;
  • solutia profesionista completa pentru transport clasa carrier ce include functii de management si functii de monitorizare a traficului, redundanta atat pentru fibra  optica cat si pentru sursa de alimentare.

                            
                Low Cost CWDM Solution           
Fully manageable CWDM SolutionSolutia economica CWDM oferita are capacitatea de a multiplexa pana la 9(8+1) semnale optice diferite si de a le transporta prin intermediul aceleiasi link de fibra optica. Distanta de operare este de 120km, in functie de tipul modulelor optice utilizate. Capacitatea maxima de transport este 1.25Gxp=11.25GElementul principal al solutiei este reprezentat de convertorul universal FIB1-1000DS, ce poate suporta 2 module optice SFP, permitand conversia lungimilor de unda uzuale 850nm, 1310nm sau 1550nm catre lungimile de unda ,,colorate” folosite in spectrul CWDM.
 


Prin intermediul unei fibre optice se pot transmite semnale Giga Ethernet, SDH, ATM, E1 /T1, canal fibra optica sau chiar semnale CCTV. 


Managementul solutiei profesionale CWDM oferite de catre CTC Union permite controlul web sau SNMP asupra fiecarui canal de transport.

De asemenea, datorita optiunii de cascadare a unui numar de pana la 32 sisteme CWDM, exista posibilitatea monitorizarii prin functia SNMP a tuturor acestor sisteme, dintr-o singura locatie.

Cardurile de transport cu 1 sau 2 canale au adaptate 2 module optice  SFP-uri per card pentru fiecare canal. Acestea permit conversia lungimilor de unda usuale 850nm, 1310nm sau 1550nm catre lungimile de unda “colorate” folosite in spectrul CWDM.