Furnizor

AUDIO CODES LTD

Solutii conectare retele TDM la retele

Echipamentele AudioCodes joaca un rol important in migrarea infrastructurii globale de comunicatii de la tehnologia TDM la IP, prin interconectarea noilor retele IP cu retelele traditionale. Mai mult, echipamentele AudioCodes permit companiilor si clientilor rezidentiali sa-si conecteze dispozitivele existente TDM la retele IP, dispozitivele IP la retele TDM sau IP la IP.

AudioCodes exceleaza in a oferi solutii inovative, eficiente catre categorii diverse de clienti, incluzand carrier, furnizori de servicii, producatori de echipamente de telecomunicatii, integratori de sisteme, corporatii sau distribuitori de servicii cu valoare adaugata.

Trunchiurile SIP capata o popularitate din ce in ce mai mare, datorita faptului ca elimina costurile circuitelor de voce traditionale, migrand traficul de voce prin circuitele de date catre un furnizor de servicii SIP.

Solutie oferita:

Prin combinarea caracteristicilor fizice si prin consolidarea traficului, furnizorii de servicii SIP pot oferi servicii identice ca si prin trunchiurile traditionale TDM dar la costuri mult scazute. Trunchiurile SIP nu pot fi integrate direct in reteaua de centrale TDM existente. Este nevoie de media gateway-uri pentru a converti de la formatul SIP la cel TDM, compatibil cu centralele PBX.

Mediant 1000 este primul exemplu de astfel de echipament, modular, scalabil, ce converteste informatia venita pe IP, intr-o suita de protocoale si interfete TDM. Pentru aplicatii analogice cu cerinte mai reduse de complexitate, seria de MediaPack 11x analogice este solutia alternativa cu costuri reduse.

Avantaje si beneficii:

Un avantaj semnificativ al solutiei cu Mediant 1000 este ca, in momentul in care centrala TDM PBX va fi inlocuita cu una IP-PBX, acesta va putea fi inlocuit cu Mediant 1000 MSBG si va putea fi utilizat in continuare pentru servicii de interoperabilitate IP-PBX si securitate.

Aceasta strategie permite reduceri imediate de costuri semnificative prin amanarea inlocuirii a centralei clasice PBX existente; totodata, evita costuri aditionale ce ar putea interveni odata cu achizitionarea unei centrale TDM mai avansate, ca solutie intermediara temporara.

 

Vezi solutia completa: http://www.audiocodes.com/filehandler.ashx?fileid=114020